Wil je ook een steentje bijdragen en een echte huisvriend van het Braamhuis worden? Neem dan contact met ons op. Jouw steun maakt het verschil!

Om het aanbod aan ondersteunende activiteiten voor kankerpatiënten, partners en nabestaanden te kunnen blijven volhouden, is dan ook van groot belang dat er een grote club “huisvrienden van het Braamhuis” groeit, die zorgt voor een regelmatige bron van inkomsten.

Als huisvriend van het Braamhuis draagt u bij aan de structurele ondersteuning van onze activiteiten, u kunt bedragen maandelijks of jaarlijks doneren, bijv. 10 euro per maand of 150 euro per jaar. Neemt u voor meer informatie contact op met onze penningmeester: penningmeesterbraamhuis@gmail.com

Zonder de steun van onze huisvrienden was de realisatie van het Braamhuis onmogelijk geweest. Bedankt, partners, sponsoren, donateurs en natuurlijk onze vrijwilligers!

De realisatie van het Braamhuis werd in 2019 mede mogelijk gemaakt door:

Met een geldelijke bijdrage van: Met een bijdrage in goederen of dienstverlening door:
Spikker Specials Zevenaar Stolwijk Kelderman Accountants Zevenaar
KWF/Samenloop voor Hoop de Liemers Topp Service Zevenaar
Protestantse Kerkgemeenschap Didam Spar Zevenaar
SBBL Bello/Lindus Zevenaar Wilri Zevenaar
Transportbedrijf Visser BV Duiven Drukkerij Antop Zevenaar
Familie Knol Zevenaar Jos Ariës VOF Zevenaar
Rabobank Arnhem en Omstreken De Goede Dag Zevenaar
Eleven Floawers Foundation Lunteren Foto Fotic Duiven
Gaston Schul Duiven Dorigo-Rosbag Duiven
Gemeente Zevenaar
Vida Studio’s Zevenaar

klik voor meer informatie over een bedrijf of organisatie op de naam

Daarnaast ontvangen we veel bijdragen via de donatieknop op deze website en worden er regelmatig kleinere bedragen op onze bankrekening overgemaakt. Uiteraard geldt hier dat alle kleine beetjes helpen, dus aan allen die ons op deze wijze in 2019 hebben ondersteund zeggen wij hartelijk dank hiervoor!