Wil je ook een steentje bijdragen en een echte huisvriend van het Braamhuis worden? Neem dan contact met ons op. Jouw steun maakt het verschil!

Om het aanbod aan ondersteunende activiteiten voor kankerpatiënten, partners en nabestaanden te kunnen blijven volhouden, is dan ook van groot belang dat er een grote club “huisvrienden van het Braamhuis” groeit, die zorgt voor een regelmatige bron van inkomsten.

Als huisvriend van het Braamhuis draagt u bij aan de structurele ondersteuning van onze activiteiten, u kunt bedragen maandelijks of jaarlijks doneren, bijv. 10 euro per maand of 150 euro per jaar. Neemt u voor meer informatie contact op via info@Braamhuis.nl of via penningmeesterbraamhuis @ gmail.com

Zonder de steun van onze huisvrienden was de realisatie van het Braamhuis onmogelijk geweest. Bedankt, partners, sponsoren, donateurs en vrijwilligers! 

Zie ook tabblad Doneren.

Zonder de steun van onze huisvrienden was de realisatie van het Braamhuis onmogelijk geweest. Bedankt, partners, sponsoren, donateurs en vrijwilligers!

De realistatie van het Braamhuis werd mede mogelijk gemaakt door:

KWF
van Ditshuizen
Alvast
D.C.M. Proost
G.J. Jolink
Tintelingen B.V.
Spikker
Ubbink bv Doesburg
De Waag Doesburg
Lindus
IMC pro Duiven
Xycleserservice Doesburg
Diaconie Didam
Welling duiven
Rotary Bergh
v.d. Eem Zevenaar
Gem. Montferland
Lionsclub de Liemers
Lionsclub Duiven
Rotary Club Duiven
Spikker Zevenaar
Kiwanis
Lions Club Duiven
Rabobank Clubkas
Liemers Tour Rally 2018
Samenloop voor Hoop
Visser transport

in natura

Stolwijk/Kelderman
Topp Service
Spar Zevenaar
Wilri
Antop
Rebers
Aries
IW
Vida studio
het Centrum
Mosje
Grietse Poort
kasteel halshaf